Report ze 14. setkání: Ve volném duchu s holandskou účastí

0
17

Zdravíme příznivce masáží,

čtrnácté setkání v Rybalce se oproti setkání minulému neslo v duchu volnějšího programu. Tentokrát nebyl domluven žádný workshop ani přednáška, tím pádem jsme měli dost času na povídání, seznamování a jednotlivé výměny masáží. 

Mezi přibližně 20-ti účastníky se to hemžilo jednou známou tváří vedle druhé. Jako obvykle se našlo i pár zcela nových příchozích, povětšinou spíše začátečníků. Velkou radost nám udělala účast kamarádů z Holandska, kteří si u nás udělali zastávku během návštěvy Čech, díky Lucko a Petře. ?

Radost jsme si udělali i my sami. Konečně jsme do Rybalky nainstalovali druhý závěs, kterým lze hlavní místnost rozdělit na 3 části. Své využití ukázal již během úvodního představovacího kolečka, nicméně naplno zazářil až během masážních výměn. Děkujeme Rybalce, provozákovi Jakubovi a potřebným požehnáním shora. 

Po dlouhé době jsme se hromadně vyblejskli, děkujeme všem. ?

Menší masérna (Teodorovna) hostila v průběhu večera diskusní klub na různá témata. Petr s Luckou se podělili o své zkušenosti z workshopu, který nedávno připravili pro úplné masérské laiky (jak na masáž šíje a hlavy). Zbyněk s Markem se zamýšleli nad obsahem kurzu pro začínající maséry (shrnutí vychytávek aneb jak přežít masédřinu ve zdraví).

Druhou masérničku jsme prvně využili coby prostor se speciálním určením, totiž k „Rituálům 5-ti elementů”. Nakonec jsme stihli dva rituály pro dva šťastné výherce (třetímu smolně odpadl masér – ehm já ?). Věříme, že to pro zůčastněné byla pozitivní zkušenost a že vám možnost vyzkoušet Rituál na vlastní kůži v budoucnu opět nabídneme. Velké díky Dejanovi, za půjčení lehátka, hrnce a lávových kamenů. ?

Velký úspěch sklidil již tradiční, tentokrát makový, dezert z dílny Jany Burešové, děkujeme! Jana mimochodem rozjíždí tzv. ZeroWaste večeře v blízké zdravé restauraci BeMacroBio a bude jistě potěšena vaším případným zájmem.

Děkujeme za přízeň,
Marek, Hanka a Jakub

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.